Хіти тижня. Пес екс-президента США Джорджа Буша-старшого на траурній церемонії зворушливо попрощався зі своїм господарем (фотофакти)

Саллі жив з Бушем-старшим з червня цього року. Разом із екс-президентом США вони ходили, зустрічали гостей, ганяли м'яч.

Джордж Буш-старший та його лабрадор. Фото: соцмережі.

Пес екс-президента США Джорджа Буша-старшого Саллі зворушливо попрощався зі своїм господарем під час церемонії прощання з колишнім главою держави. Відповідне фото викладено на сторінці в Instagram тварини, передають Патріоти України.

На ілюстрації видно, як поруч з труною покійного американського лідера лежить сумний золотистий лабрадор. Адміністратори сторінки прокоментували фото словами «Місія завершена».
Саллі жив з Бушем-старшим з червня цього року. Разом ходили, зустрічали гостей, ганяли м'яч. У екс-президента навіть були шкарпетки з зображенням пса.
За словами Джорджа Буша-молодшого, як би не вистачало Саллі його сім'ї, але відтепер собака буде жити з ветераном за програмою реабілітації поранених військових. Зазначимо, що Саллі привчений виконувати велику кількість команд, включаючи зняття телефонної трубки.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...