Хіти тижня. "Петух, Бандера вонючий": Як у миколаївській маршрутці провчили нетверезого ватника (відео)

Прихильник "русского мира" довго нервував пасажирів маршрутки, доки не отримав "своє".

Дебошир не давав пасажирам вийти. Фото: скріншот з відео.

У середу, 21 березня, близько 21:00, в миколаївській маршрутці № 8, п'яний пасажир влаштував дебош, ображаючи водія і пасажирів, передають Патріоти України із посиланням на "Новости N".

Маршрутка рухалася по проспекту, від залізничного вокзалу в центр міста. Один з пасажирів - чоловік середніх років - був з явними ознаками алкогольного сп'яніння: від нього йшов виразний запах алкоголю, він насилу сидів у кріслі, постійно норовив з'їхати вниз.

Коли водій зупинився на вул. 6-й Слобідській, п'яничка раптом прокинувся і почав голосно обурюватися, обзиваючи водія «смердючим Бандерою». Маршрутка поїхала далі, а п'яний пасажир став поряд з водієм, вимагаючи «показати йому Бандеру».

На зупинці на вул. 3-й Слобідській, двоє пасажирів, жінка і хлопець, намагалися вийти з маршрутки, однак зробити їм це не вдавалося, оскільки п'яний перегородив вихід. Коли хлопець попросив дебошира звільнити дорогу, то і в свою адресу почув, що він «півень» та «смердючий Бандера».

Коли хлопцю все ж вдалося вийти з салону, він отримав від п'янички стусан в спину. Цього молодий чоловік не стерпів, схопив бешкетника за комір і почав витягати з маршрутки. П'яничка, зрозумівши, що нічого хорошого його на вулиці не чекає і вчепився двома руками за поручень. На допомогу молодій людині прийшли інші пасажири і разом вигнали дебошира з салону «Рути». Останнє, що побачили пасажири маршрутки, це те, як хлопець на зупинці б'є п'яницю по фізіономії.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...