Хіти тижня. Піп у Жовкві, який не відкрив храм для проведення в останню путь українського воїна, це батько очільниці департаменту освіти Львівської ОДА пані Мандзій, - блогер (фото)

Чиновниця, як виявилося, схильна до сепаратизму та любить "колорадські" стрічки.

Очільниця департаменту освіти Львівської ОДА пані Мандзій. Фото:Facebook

Нещодавно на Львівщині поховали загиблого на Донбасі бійця АТО Володимира Турчина. Його похорон відбувся не без скандалу. Піп Московського патріархату у Жовкві Степан Хомин зачинив перед труною з тілом бійця двері храму, передають Патріоти України.

Московський піп Степан ХоминІсторія отримала продовження. Про це пише у своєму Facebook Andriy Sokolov.

"Виявляється той московський піп, що не відкрив храм у Жовкві для проведення в останню путь українського воїна, це батько очільниці департаменту освіти Львівської ОДА пані Мандзій.

P.S. На третьому фото колорадська стрічка на стіні художнього училища на Левандівці. Ця пані покриває таку творчість, як і тотальну корупцію у цьому закладі. Своїх не здають!!!!" - написав він.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...