Хіти тижня. "Похотливая поездка": У Росії секс за кермом призвів до групової ДТП (відео)

Водій і пасажирка займалися оральним сексом, спричинивши потрійну ДТП, внаслідок якої постраждали дві людини.

Фото: БУН.Гонки по Жовтневому проспекту Кірова напередодні привели до потрійної аварії. Однак, як повідомляє місцеве видання "Перший міський канал", це була незвичайна аварія, передають Патріоти України.

Справа в тому, що водій і пасажирка займалися оральним сексом. З опублікованого відео стало відомо, що до події, сидячи в салоні Hyundai Solaris, двоє п'яних чоловіків схилили свою знайому до сексу втрьох. Інтимом вони вирішили зайнятися в сауні.

Дівчина просила викликати таксі, проте водій вирішив, що сам всіх відвезе за кермом свого авто. По дорозі він запропонував супутниці не витрачати час даремно і зайнятися оральним сексом.

Розігнавшись, Solaris на світлофорі влетів в автомобіль Honda і зачепив Chevrolet, припаркований поряд. Від удару одна з машин вилетіла на дорогу і спровокувала нове ДТП. Винуватці спробували втекти з місця ДТП, проте їх спіймали активісти "Нічного патруля", які знаходилися в одному з пошкоджених авто.

Відзначається, що в результаті події постраждали дві людини. Прибулі на місце інспектори ДІБДР зафіксували факт нетверезого водіння. Тепер лихачу загрожує позбавлення прав на 1,5 року, штраф і розбирання з дружиною.

Яка категорія українців може достроково вийти на пенсію і отримувати виплати - пояснення

понеділок, 29 квітень 2024, 8:52

В Україні певна категорія громадян може вийти на пенсію достроково. Перелік осіб, які мають на це право та умови призначення таких пенсій визначено статтею 115 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" Про це розповіли у Пе...

Вперше на конкурсі краси високого рівня перемогла 60-річна жінка. Прекрасна аргентинка, що випередила 34 молоденькі кандидатки, розкрила секрет блискучої зовнішності

понеділок, 29 квітень 2024, 8:15

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent...