Хіти тижня. "Pray for Ukraine": В Угорщині українського футболіста збираються покарати через патріотичний напис (фото, відео)

Перед матчем Юрія Габовду попередили, що місцева федерація оштрафує, якщо одягне таку футболку.

Юрій Габовда. Фото: tribuna.com.

Виступаючий в Угорщині український футболіст Юрій Габовда може бути покараним через патріотичний напис на футболці, яку він продемонстрував на стадіоні, передають Патріоти України.

Українець, який захищає кольори "Халадаша", надів на матч з ДВТК футболку з написом "Pray for Ukraine", при цьому тепер він чекає покарання за свій вчинок. "Перед матчем мені сказали, що місцева федерація оштрафує, якщо одягну таку футболку. Але мені все одно на той штраф. Я дуже переживаю і молюся за Україну. Зараз на телебаченні в аналітичній програмі обговорюють цей напис. Схоже, таки штраф. Але точно буде відомо в понеділок.

Чому не показав футболку після забитого м'яча? Після гола не міг ризикувати, тому що отримав би жовту. А я захисник, який повинен завжди грати жорстко. Тим більше в грі за 6 очок", - cказал Габовда в коментарі "Трибуні".

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...