Хіти тижня. "Про фашистів у Кремлі він вже забув": Російський блогер потрапив у скандал через дивізію СС "Галичина"

Рустема Адагамова обізвали фейкометником та нагадали, чому він сам втік із "високодуховної" Росії.

Рустем Адагамов. Фото: ТАСС.

Відомий російський блогер Рустем Адагамов викликав масовий гнів у своїх підписників. Причиною цього став його пост в Twitter'і з приводу відкриття в Тернопільській області меморіальної дошки офіцеру дивізії "Галичина", передають Патріоти України.

"Навіщо українці трощать пам'ятники воїнам Червоної Армії, які билися з гітлерівцями? Щоб ставити пам'ятники есесівцям, як ми бачимо. На фото пам'ятна дошка на школі, де навчався старшина дивізії СС "Галичина" Теодор Барабаш, і відповідна герою почесна варта", - написав Адагамов.

Після цього блогеру не в самій коректній формі нагадали, що він сам змушений жити в Празі через розбіжності з "фашистами в Кремлі".

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...