Хіти тижня. Прогнилі машини, болти у хлібі, таргани: Працівник хлібзаводу опублікував приголомшливі фото- та відеофакти

Колишній працівник хлібзаводу показав умови праці, які просякнуті антисанітарією.

Фото: Усі фото надані Володимиром Мельником

Колишній працівник хлібзаводу опублікував у Facebook фото, які він робив протягом минулого року, повідомляють Патріоти України. На знімках чітко видно прогнилі діряві машини, в яких возять хліб, надвірні туалети, безліч тарганів на стінах та поржавіле застаріле обладнання.

"Неприпустимо, щоб на хлібзаводі бігали таргани. Їм сфотографував в цеху, де печуть хліб. Хліб, який бракований, сушать зверху на печах насипом, а потім мелять на панірувальні сухарі", - каже Володимир Мельник. Працював на хлібзаводі в 2016-2017 роках слюсарем контрольно-вимірювальних приладів та автоматики. Звільнився, бо не схотів працювати на півставки або вантажником.


Для працівників не облаштований душ у цехах. Він є лише у адмінприміщенні для офісних працівників.

"Якщо хтось з робочих просить чи замінити обладнання чи покращити умови роботи, він відказує, що немає грошей. Я одного разу попросив купити мені наколінники. Мені доводилося повзати на колінах під піч, то він їх не купив", - додає чоловік.

Світлини викликали обурення серед користувачів соцмереж.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...