Хіти тижня. "Просимо вибачення": Мати Олени Зайцевої записала звернення до родичів жертв ДТП на Сумській (відео)

Сестра 30-річної Жанни Власенко, вагітної постраждалої у ДТП, яка на даний момент знаходиться в штучній комі, вже прокоментувала звернення матері Зайцевої.

Мати Олени Зайцевої з чоловіком. Фото: соцмережі.

Мати Олени Зайцевої, харківської мажорки, яка стала винуватицею смерті 6 чоловік у страшній ДТП, записала звернення до сімей загиблих, передають Патріоти України.

На відео, мати Зайцевої на тлі лісу намагається вибачитися перед сім’ями загиблих і постраждалих в результаті жахливої ДТП на вулиці Сумській в Харкові. “Для нас це жахлива трагедія, скорбота і жах. Ми ще раз просимо у сімей загиблих та потерпілих у цій страшній аварії вибачення”, – заявила Тетяна Зайцева.

Також вона сказала, що вони готові надавати фінансову допомогу, однак у них немає інформації по людям, що постраждали у ДТП. Зазначимо, що сестра 30-річної Жанни Власенко, вагітної постраждалої у ДТП, яка на даний момент знаходиться в штучній комі, прокоментувала звернення матері Зайцевої. “Я думаю, це було нещиро”, – вважає вона.

Вона стверджує, що знайти інформацію по постраждалих в соцмережах і ЗМІ на сьогоднішній день вкрай просто. Зазначимо, що відразу після страшної аварії мати Зайцевої відмовлялася від коментарів і не вибачалася за злочин дочки. Однак через майже два тижні вона отямилася і спробувала загладити провину Олени.

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...