Хіти тижня. "Прибити, як комара": Пропагандист Кремля виступив із погрозою на адресу України

Володимир Соловйов погрожує, що українцям доведеться "розплатитися за утиски російськомовних і насадження антиросійських поглядів".

Головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов порівняв Україну з комаром, який дивується з того, що його приб'ють, якщо він почне пити чужу кров. Зухвале висловлювання він озвучив під час розмови з українським політологом, соратником Віктора Медведчука Михайлом Погребинським, який заявив про антиросійський курс Києва. Їх дискусія відбулася в ефірі програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

Зокрема, Погребинський заявив, що Україна через безкарність реалізує все більше заходів, спрямованих на утиски російськомовних і на насадження антиросійських поглядів. "Якщо ви щось робите, і вам за це нічого, то наступного разу ви робите щось таке сильніше. Це звичайна логіка, проти якої не попреш. І якщо так далі буде йти, то, звичайно, будуть тільки наростати акції ось такого антиросійського характеру. І у мене немає ідей, як це зупинити. Але погляд з України, значної частини української еліти, суспільства: "Ми ніби перемагаємо. Скільки ми діємо проти Росії, а нам нічого", - обурився він.

У відповідь на це Соловйов і озвучив свій пасаж із погрозами на адресу України, натякнувши, що подібні дії Києва не змусять довго чекати жорсткої відповіді. "Це знаєте, як комар. Він думає, що переміг людину, коли сів і почав кров смоктати. А потім дивується, коли його прибили. Хотілося б, щоб українські колеги трошки отямилися. Не народ, а та псевдоеліта політична, яка присмокталася як до українського народу, так і намагається грубіянити російському народу", - в'їдливо зазначив він.

Крім того, пропагандист вирішив висловити свою думку з приводу Революції Гідності, назвавши її трагедією українського народу, в результаті якої до влади прийшли "нацисти". "Тому що трагедія Майдану полягає в тому, що там (в Україні. - Ред.) як була влада олігархів, так і залишилася, а народ, який вийшов на Майдан, виявився обдуреним. Тільки раніше він отримував просто злодійкуватих, а зараз отримав злодійкуватих, та ще й з нацистським ухилом. Боляче буде лікуватися, але ліки є", - погрозливо підсумував він.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...