Хіти тижня. "Прикро, що він певною мірою грає роль корисного ідіота": Відомий український шоумен різко розкритикував Зеленського (відео)

На думку Дмитра Чекалкіна, Володимир Зеленський підігрує російським настроям, коли для прикладу, для "ватної" публіки в Юрмалі представляє Україну як повію та героїню порнофільмів.

Володимир Зеленський. Фото:Прямий

Продюсер і шоумен Володимир Зеленський своєю творчістю інколи підіграє росіянам в їх негативному ставленні до українців. Таку думку в інтерв'ю Апострофу висловив екс-дипломат, шоумен, теле- і радіоведучий Дмитро Чекалкін, зазначають Патріоти України.

Говорячи про скандальну заборону серіалу "Свати" (продюсером якого є Зеленський) в Україні, він зазначив, що у фільмі герой українець показаний в негативному світлі порівняно з росіянином.

"Коли почався цей конфлікт, я просто зайшов у Вікіпедію та подивився, що пишуть російські автори про цей серіал: яка його основна ідея, фабула, в чому конфлікт. Ось є цивілізований сват, освічений, який несе світоч "русского мира", Ковальов і бидловатий, тупуватий, хамуватий українець Будько", - зазначив Чекалкін.

У приклад він також навів інший серіал, в якому українці показані в не найкращому вигляді на тлі росіян. Чекалкін зазначив, що помилкою Зеленського було виносити в публічну площину заяви про утиски в Україні. "Це була помилка, звичайно", - сказав він.

Шоумен не бачить проблеми в тому, що Зеленський зареєстрував свою партію. Однак Чекалкіна хвилює те, як його колега представляє Україну за кордоном.

"В принципі, це не протизаконно і нічого в цьому страшного немає. Прикро просто, що він теж певною мірою грає роль корисного ідіота, підігрує російським настроям, коли для "ватної" публіки в Юрмалі представляє Україну як повію та героїню порнофільмів. Зрозуміло, що ти можеш дозволити собі на якомусь стендапі у нічному клубі в Києві подібне висловити..", - каже він.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...