Хіти тижня. Присутні тільки ахнули: "Землю у нас ще не всю розікрали", - студентка відповіла Гройсману на запитання

Глава уряду пообіцяв студентам, що в Україні вже скоро все буде добре.

Володимир Гройсман під час відвідин Сумського національного аграрного університету. Ілюстрація:УкрінформНещодавно прем'єр-міністр Володимир Гройсман завітав до Сумського національного аграрного університету. Політик вирішив дізнатись плани студентів та їх настрої. Про це глава уряду написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Всім присутнім він задавав питання “Яким ви бачите своє майбутнє?”. Студентка 4-го курсу Анастасія Планіда змогла не тільки відповісти на це питання, а й вразити всіх присутніх. Сам прем'єр додав, що така позиція має бути в кожного українця.

“Довго вагалась – відповідати на це чи ні. У 2014 році я подавала документи до сумського НАУ. Це якраз розгорталися події на сході.

В будь-якій родині, в якій є абітурієнти, це завжди нерви. А в мене ще влітку тато йде добровольцем на Схід. І я в нього запитала – ну куди мені поступати? І батько мені відповів: “Йди в аграрний сектор. Що-що, а землю в нас ще не всю розікрали. Земля нас нагодує. От ти хочеш поїхати за кордон, хочеш там працювати. А ти сама маєш змогу підняти нашу країну, здобути освіту, і зробити так, щоб до нас приїздили на заробітки”. Тому я в останній день вступної компанії приїхала сюди і подала оригінал документів. І ось таким я бачу наше майбутнє”, – сказала Анастасія.

У відповідь Володимир Гройсман пообіцяв, що в Україні вже скоро все буде добре.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...