Хіти тижня. Прив'язав до багажника і катав по трасі: Мережу шокували "розваги" батька з дочкою (відео)

Дивний спосіб пересування по трасі помітили інші водії, які зняли це на камеру, а також повідомили поліцію.

Громадянин Туреччини вирішив покатати свою дочку на машині оригінальним чином – прив'язавши до багажника автомобіля, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Житель Туреччини по імені Ідріс прив'язав власну 13-річну доньку до багажника автомобіля. Дивний спосіб пересування по трасі помітили інші водії, які зняли це на камеру, а також повідомили поліцію Анкари.

Ідріс пояснив, що ініціатором подібних розваг стала його дочка, яка давно просила його покатати її на багажнику. Чоловік посадив дівчинку на кронштейн для перевезення велосипеда, міцно прив'язав мотузками і прокатав її таким чином на відстань близько 400 метрів.

Після того, як відео опублікували в мережі, Ідріс став отримувати погрози через жорстоке поводження з дитиною. А поліції замість того, щоб покарати батька, довелося забезпечити безпеку всієї сім'ї.

Джерело: РБК-Styler

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...