Хіти тижня. Реальність занадто кидається в очі: Кримчанин повідомив про "перемогу" України над КремльТБ

Деякі люди продовжують вірити в краще майбутнє в складі Росії, але їх не так багато.

Кримчани, які позбавлені інших засобів отримання інформації, вірять всьому, що їм розповідають пропагандисти Кремля з екранів телевізорів, однак навіть вони почали нейтрально-позитивно ставитися до України, передають Патріоти України.

"Якщо говорити про "кримнашистів", то старше покоління, це люди, які ностальгують за СРСР, як їм там добре було, трава зеленіша, небо яскравіше, путівки і безкоштовні квартири. Вони ж думали, що це є і в сучасній Росії", - розповів в інтерв'ю кримський блогер Леонід Кузьмін.

І незважаючи на те, що даних благ в Криму ніхто не надає, люди продовжують вірити в краще майбутнє в складі Росії. "Вони живуть в ілюзіях, їм з екранів телевізорів така політика подається, що Росія найсильніша, найпотужніша країна в світі, і вони в це дійсно вірять. Пропаганда має вплив на мозок, особливо, коли людина позбавлена інших засобів отримання інформації, а телеканали Росії кажуть приблизно одне і теж, і зрозуміло, що людина починає в це вірити", - пояснює Кузьмін.

Але не все так погано, каже блогер, заполітизованість кримчан значно знизилася в порівнянні з 2014-2015 рр, особливо це стосується новин про Україну. "Тобто люди поступово бачать, що нічого не відбувається з того, що обіцяли в Росії. Життя триває так само, як і до анексії Криму. Нічого не змінилося, крім прапора і грошей в гаманці. Особливо стало спостерігатися таке нейтрально-позитивне ставлення до України з 2016-го року, і триває зараз. Люди починають цікавитися: "А що там?", - зазначив Кузьмін.

Джерело: Обозреватель

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...