Хіти тижня. "Revolution 2017": У Києві активістка Femen влаштувала пікантну акцію з червоним прапором (відео 16+)

За допомогою драбини дівчина видерлась на пам'ятник, там зняла з себе верхній одяг і запалила фаєр червоного кольору.

Анжеліна Діаш. Фото: euroradio.fm.

У центрі Києва активістка Femen Анжеліна Діаш 7 листопада влаштувала нову акцію, піднявшись на пам'ятник-гармату біля станції метро Арсенальна. Новину передають Патріоти України.

За допомогою драбини дівчина видерлась на пам'ятник, там зняла з себе верхній одяг, запалила фаєр червоного кольору і стала розмахувати ним разом з прапором. При цьому дівчина вигукувала фразу "Геть шоколадну гідру. Геть монархію Порошенка". Потім Діаш спустилася на землю, одягла на голову хустку і пройшлася з прапором по вулиці. На спині у активістки був напис "Revolution 2017".

Ймовірно, такий стиль акції обрано у зв'язку з тим, що 7 листопада 2017 року минає 100 років від дня Жовтневої революції, яку також називають "більшовицький переворот". В результаті подій 100-річної давнини в Росії було повалено Тимчасової уряд, а до влади прийшли більшовики. Також це стало початком громадянської війни.

Відповідне відео опубліковано на каналі організації в YouTube.

Обережно! Це відео не рекомендується для перегляду неповнолітніми особами!

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...