Хіти тижня. Різанина у класі російської мови: Жорстке затримання підозрюваного підлітка, спільники, всі оголошені "фашистами" (відео)

Хлопець розбив скло в кабінеті, вдарив себе в груди ножем і вистрибнув із вікна. Названо також двох його друзів, котрі підозрюються у співучасті кривавого злочину.

Дев'ятикласник Антон Бичивін, який підозрюється у кривавому нападі на учнів та вчительку школи столиці Бурятії, спробував накласти на себе руки після того, повідомляють Патріоти України з посиланням на Mash. "Правда під вікном був замет, який пом'якшив падіння. Внизу його вже чекала поліція", - йдеться в повідомленні.

Також в російських ЗМІ опубліковані фото інших підозрюваних. Другим учасником названо Сашу Рогальського.

Третій підозрюваний - Ілля Сєдов.15-річні Антон Бичивін і Олександр Рогальський, які влаштували різанину в школі в російському військовому містечку Сосновий Бор під Улан-Уде, начебто симпатизували ідеології нацизму. Про це Комсомольской Правде розповіла їхня однокласниця Христина.

"Вони схильні до нацизму. Якщо чесно, від них я не очікувала такого. Той, хто нападав, із пристойної сім'ї. Часто бачила, як він гуляв зі своїм молодшим братиком. Він із родини військовослужбовців. У нашому Сосновому Бору практично всі - діти військових. Батько у нього майор бригади ВДВ", - сказала вона.

Відео затримання Антона Бичивін:

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...