Хіти тижня. Росіяни і тут "пробили дно": На матч ЧС-2018 у Єкатеринбурзі прийшов мінімум глядачів

Квитки залишалися в касах до самого початку матчу, але ані черг, ані тих, хто запізнився, не було.​

Росіянам не вистачило грошей на квитки. Фото: скріншот з відео.Сьогодні, 15 червня, відбувся другий матч ЧС-2018 з футболу, проте стадіон в Єкатеринбурзі був практично порожнім, повідомляють Патріоти України.

Сьогодні пройшов другий матч ЧС-2018, який вчора відкрили в Москві. І на стадіоні "Центральний", що в Єкатеринбурзі, повинно було бути 35 тисяч глядачів, рівно така його максимальна місткість, але, як видно з багатьох фото і офіційної інформації, на стадіон прийшло тільки 27 тисяч.

Повідомляється, що квитки на цей матч продавали по 640 рублів, але росіянам і на них грошей не вистачає. Зазначимо, що середня заповнюваність матчів ЧС приблизно 90%, проте Росія "пробила дно". Квитки залишалися в касах до самого початку матчу, але ані черг, ані тих, хто запізнився, не було.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...