Хіти тижня. "С Новым Годом, псы": З'явилися шокуючі подробиці кривавого нападу на школу в РФ (фото)

Нападники били дітей ножами в голову, постраждалі нині в лікарні.

На місці події. Фото: ЗМІ

Напад та різанину в одній зі шкіл Пермі (РФ) влаштували двоє хлопців через образи в соцмережах, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Mash.

Організатор нападу - 16-річний Лев Біджаков. Допомагав йому друг на ім'я Олександр. "Учні 127-ї школи запевняють, що все сталося через новорічне привітання адміна місцевого пабліка: "З Новим Роком, пси". Льва сильно обурило подібне панібратське ставлення до його персони. Будучи прихильниками тематики "Колумбайн" (масове вбивство в школі в США), Лев і його друг Сашко вирішили провести показову помсту", - наголошується в повідомленні.

Також зазначається, що нападники скоїли злочин з особливою жорстокістю. Вони били дітей ножами в голову, намагаючись вбити з одного удару.

Відомо, що в ході кривавої драми постраждали 9 учнів 4Б класу і вчителька, яка намагалася захистити дітей. 10-річна дитина з глибокими пораненнями шиї знаходиться в украй важкому стані. На операційному столі також перебуває постраждала вчителька.

Нападник затриманий і також доставлений в лікарню. Відомо, що раніше він брав участь в російській Олімпіаді з фізики. Вчителі характеризують його як учня з високими інтелектуальними здібностями. Також опубліковані фото з місця трагедії.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...