Хіти тижня. Сепаратизм підіймає голову: У Дніпрі жорстоко побили ветерана АТО з дружиною (фотофакт)

За словами потерпілого, який після війни має інвалідність, конфлікт виник через те, що він брав участь у бойових діях на Донбасі.

Ілюстрація:firtka.if.ua

У Дніпрі на ветерана АТО Володимира Аршавського і його дружину накинулися сусіди і завдали їм тілесні ушкодження. Про інцидент Аршавський написав на власній сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За словами потерпілого, конфлікт виник через те, що він брав участь у бойових діях на Донбасі. Він розповів, що через отримані на війні травми як особа з інвалідністю завжди паркується на тому місці, що ближче до входу у під'їзд. Однак коли він вкотре приїхав додому, на місці його звичної парковки стояли три сусідські жінки.

"Я посигналив, але вони не зрушили з місця. Тоді я просто об'їхав їх і припаркувався трохи збоку, не чіпаючи дивних жінок. Вийшовши з машини і вивантажуючи пакети, запитав, чому вони не відреагували на мій сигнал, на що отримав відповідь, щоб забирався звідси, прибирав свою машину, це їхня територія і мене тут не буде", - розповів Аршавський.

Коли його дружина вказала сусідкам на те, що Володимир через службу в АТО отримав інвалідність, то жінки накинулися на неї.

"Били по голові, по обличчю, по грудях, зірвали золотий ланцюжок. Коли я спробував відштовхнути найагресивнішу від своєї дружини, то ззаду десь по нирках мені завдали удару. Це був чоловік тієї агресивної зі своїм приятелем. Поки я відмахувався від них, п'яна тітка тепер накинулася з кулаками і сумкою на мене", - поділився Володимир.

Коли постраждалий подзвонив у поліцію, нападники поспішили сховатися у своїх квартирах. Він зазначив також, що нічиї більше автомобілі його сусідам не заважають, і вони добре знали, що у Володимира після участі в АТО дійсно визначили інвалідність.

"Сепаратизм у Дніпрі підіймає голову", - висловився потерпілий про інцидент.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...