Хіти тижня. Що дозволено скрепному Юпітеру, не дозволено його бикам: Путінських байкерів затримали на Керченському мосту (відео)

Коли через мост із порушеннями їхав російський президент, "піддані" вирішили не акцентувати на цьому уваги.

Байкери зробили незаконну зупинку. Фото: скріншот з відео.

На Керченському мосту затримали учасників мотоклубу "Нічні вовки". Вони порушили правила дорожнього руху, інформують Патріоти України із посиланням на Twitter "RoksolanaToday&Крим".

"Путінські мото-соколи на ПДР клали рожеві косметички", - написав користувач. Байкери зупинилися на арковому прольоті, щоб зробити фото. Згідно із правилами, зупинка на мосту заборонена.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...