Хіти тижня. Скандально відома українська поп-зірка розважала гостей на весіллі доньки російського олігарха (відео)

Торжество проходило в московському ресторані "Сафіса".

Ані Лорак. Фото:pogliad.ua

Українська співачка Ані Лорак, яка веде активну творчу діяльність в РФ, заспівала на весіллі дочки російського олігарха. Про це повідомляє Super в Instagram, передають Патріоти України.

Вице-президент Федерации конного спорта России, бизнесмен Владимир Туганов выдал 20-летнюю дочь Светлану замуж Роскошная свадьба прошла в московском ресторане "Сафиса". Среди гостей торжества значились партнеры Туганова по бизнесу — постоянные резиденты списка Forbes Игорь Кесаев ($2,4 млрд) и Сергей Кациев ($1,1 млрд), которые владеют акциями "Дикси", "Виктории", башней Mercury City Tower в Москва-Сити, табачным бизнесом и т.д. За одним столом с Тугановым, Кесаевым и Кациевым также сидела экс-супруга главы "Роснефти" Игоря Сечина Марина, которая является президентом Федерации конного спорта РФ, сотрудником которого является отец невесты. К слову, сам Владимир Туганов дважды выступал на Олимпийских играх, однако не занимал призовых мест. Также среди гостей были сенатор, экс-глава Северной Осетии Таймураз Мамсуров, музыкант Михаил Турецкий, IT-girl Ольга Калаева и Тамара Дзуцева. На развлекательную программу для гостей свадьбы было потрачено более 10 миллионов рублей. Вели свадьбу Андрей Малахов и Аврора, пели Валерий Меладзе, Ани Лорак, итальянский тенор Алессандро Сафина и другие. Кстати, девочки, если Вы захотели серьги как у невесты, то скорее всего придётся на них подкопить. Стоимость бриллиантовых украшений - почти 4 миллиона рублей.
Допис, поширений Super (@super.ru)

Повідомляється, що це було весілля дочки віце-президента Федерації кінного спорту Росії, бізнесмена Володимира Туганова. Торжество проходило в московському ресторані "Сафіса".

"На розважальну програму для гостей весілля було витрачено понад 10 мільйонів рублів. Вели весілля Андрій Малахов і Аврора, співали Валерій Меладзе, Ані Лорак, італійський тенор Алессандро Сафіна та інші", - сказано в повідомленні.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...