Хіти тижня. Соромляться рідної мови: Мережу обурив інцидент з українками в аеропорту

Президент інвестиційної Групи УНІВЕР Тарас Козак поділився історією про те, як жінки, що летіли до Києва, соромилися розмовляти українською мовою.

Про ситуацію, яка сталася з ним, Козак написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

За словами економіста, жінки стояли перед ним в черзі на посадку на Київ в іноземній аеропорту. Між собою вони спілкувалися чистою українською мовою. Було видно, що літають на літаках вони не часто, тому вони дуже переживали, що сядуть не на свій рейс. Далі між ними відбувся наступний діалог:

- А ета очєрєдь на самальоти до Кієва?

- Так, цей літак до Києва, - відповів Козак.

- Ізвінітє, она очєнь валнуєтся, - сказала друга жінка. І тут же звернулася до подруги:

- Чого ти пережіваєш, до Києва літак.

Історія про українок, які соромляться мови, обурила користувачів мережі. Вони зазначили, що багато українців, які проживають на заході країни, під час приїзду до Києва починають розмовляти російською, оскільки комплексують.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...