Хіти тижня. Спадкоємець престолу Великобританії в захваті від мужності скалічених ветеранів України: Учасники "Ігор нескорених" зустрілися з принцом Гаррі (відео)

В Торонто тривають "Ігри нескорених", в яких беруть участь військовослужбовці та ветерани, які отримали поранення і травми при виконанні службових обов'язків.

Відео зустрічі принца Гаррі з українцями оприлюднено на офіційній сторінці Invictus Games: Team Ukraine у Facebook, передають Патріоти України.

"А у нас горить новина. Навіть дві. По-перше, наша команда, крім уже заявлених шести видів спорту (атлетика, плавання, стрільби з лука, пауерліфтинг, веслування на тренажерах і велогонка), візьме участь в змаганнях з волейболу сидячи! А по-друге, на тренування прийшов сам принц Гаррі. Він крутий, але і наші не гірші", - йдеться в повідомленні.

У змаганнях "Ігри нескорених" беруть участь військовослужбовці та ветерани, які отримали поранення і травми при виконанні службових обов'язків. Ініціатором "Ігор" і є британський принц Гаррі. Нинішні "Ігри нескорених" пройдуть з 23-го по 30 вересня в Торонто в рамках святкування 150-річчя заснування Канади. Змагатиметься 17 національних команд з 550 учасниками.

Україна в 2017 році вперше отримала право приєднатися до "Ігор нескорених" як учасник багатьох військових навчань, миротворчих операцій під егідою ООН, а також як країна, військовослужбовці якої мають бойовий досвід при виконанні завдань в рамках АТО.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...