Хіти тижня. "Спасибо за понимание. Мы сохраняем русский язык": На "Інтері" опублікували звернення до телеглядачів (відео)

Звернення телеканалу викликало негативну реакцію користувачів соцмережі.

Ілюстрація:5 канал

Телеканал "Інтер", який Нацрада з питань телебачення і радіомовлення штрафувала за розпалювання ворожнечі, випустив новий ролик. На відео, яке опубліковано у Facebook, глядачам обіцяють "зберігати російську мову" після вимоги закону вести ефір українською, зазначають Патріоти України.

У ролику голос звертається до глядачів: "Согласно закону №2054-VII, с 13 октября 2018 года мы обязаны обеспечить 75% эфира с 07:00 до 22:00 программами и фильмами исключительно на украинском языке. В связи с этим мы должны перевести проекты "Вещдок", "Касается каждого" и "Жди меня. Украина" на украинский язык. В вечерних сериалах, советских фильмах, программах "Круче всех", "Орел и Решка", "Готовим вместе" и в специальных проектах мы сохраняем русский язык. Спасибо за понимание".

Відео викликало негативну реакцію користувачів Facebook: "Оху*вший "Інтер" крутить ролик із вибаченнями перед глядачами за те, що з 13 жовтня мусить перекласти частину своїх передач українською. І навіть (жах) радянські фільми. Само собою, ролик російською. А ви кажете: Ньюзван".

"Інтер" - на цвІнтер".

"Якби ви жили в Німеччині, ви б не обурювалися і вчили б мову, тому потрібно вчити мову своєї країни. І не потрібно поливати брудом свою країну і державну мову".

"Треба зробити 100% українською, ми живемо в Україні".

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...