Хіти тижня. Старого ніхто не бажав слухати: Пенсіонер з Магнітогорська "передбачив" трагедію з будинком (відео)

Літній чоловік скаржився постійно в усі інстанції на те, що арка будинку впаде.

Пенсіонер вимагав посилити конструкції будинка. Фото: скріншот з відео.

Пенсіонер з Магнітогорська, який живе в сусідньому з 6-м під'їздом в багатоповерхівці, яка постраждала від вибуху газу, фактично передбачив трагедію, передають Патріоти України.

Як повідомили в житлово-експлуатаційній дільниці № 28 кореспондентам "МК", літній чоловік скаржився постійно в усі інстанції на те, що арка будинку впаде. При цьому, як стверджують співробітники, проблем з газом в їхньому будинку ніколи не було.

"В інтернеті ж пишуть, що теракт. У нас скарг на газ не було. Будинок обслуговується", - заявили працівники домоуправління. Пенсіонер заявив журналістам, що побоювався того, що чергова вантажівка, що поспішає на розвантаження в магазин, могла зачепити колони, на яких, по суті, трималися два під'їзди, і пропонував їх посилити.

"Навіть склав кошторис і проект. Хто знає, можливо, прислухайся чиновники до старого, наслідки трагедії не були б такими жахливими..." - пише російське ЗМІ.

Джерело: Обозреватель

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...