Хіти тижня. Страшно навіть дивитися: Художник з Донецька картинками показав, що з ним робили терористи "ДНР" у полоні

Колишній полонений створив замальовки, в яких відобразив жахливі події з пам'яті людини, яка піддавалася тортурам та приниженню.

Донецький художник Сергій Захаров показав, що з ним робили в 2014 році терористи "ДНР", коли тримали його в полоні, передають Патріоти України.

"Рік тому 6 серпня виходячи з дому я побачив на абсолютно порожній вулиці два припаркованих джипа. Серце тьохнуло, в порожньому місті на таких тачках роз'їжджала тільки "ДНРівська" мразота. З машини вискочили двоє хлопців, один з них тицьнув пістолетом мені в бік, запитали ім'я, посадили в машину і повезли на вул. Щорса", – розповів Сергій про перший день свого полону.

В полоні бойовиків "ДНР" Сергій Захаров провів 1,5 місяця.

Опублікував: Олег Устименко

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...