Хіти тижня. Сусідка зайшла - і теж загинула: На Житомирщині в квартирі виявили тіла 8 людей, серед них - діти

Попередньо причиною загибелі людей вважають отруєння чадним газом.

В одному з приватних будинків Бердичева загинули вісім людей. Як стало відомо, увагу на те, що ніхто з родини другу добу не виходить з квартири, звернула сусідка. Вона також помітила дивний запах, який йшов з квартири. Про це повідомляє “112 Україна“, передають Патріоти України.

Прес-секретар поліції Житомирській області Алла Ващенко розповіла, що виклик надійшов близько 19:30 сьогодні, 5 березня. “На даний момент загибель 8 осіб вже підтверджений факт, на місці працюють слідчо-оперативні групи ГУ НП Житомирської області та Бердичівського відділення поліції”, – підтвердила Ващенко.

Згідно з наявною інформацією, в квартирі були виявлені тіла чоловіка та дружини, власників житла, двох їхніх дітей, 1990 р. н. та 1997 р. н., двох онуків – хлопчикові було три роки, дівчинці повинно було в березні виповниться рік. Крім них, серед загиблих також дівчина сина власників квартири і сусідка, яка, за попередньою версією, зайшла до них у своїх справах.

Попередньо причиною загибелі людей називається отруєння чадним газом. Версію насильницької смерті поліція поки що не розглядає, однак Алла Ващук зазначила, що остаточно відповісти на запитання про причини загибелі людей можна буде тільки після проведення експертизи.

Поліція встановила, що в будинку працювало пічне опалення, а в квартирі знаходилася розпечена плита. Передбачається, що саме вона і стала джерелом чадного газу в приміщенні.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно