Хіти тижня. "Ты че меня псиной рыжей называл?" В ж#пу ты меня в####ь говорил!": У мережу виклали відео "скрепних буднів" російської колонії

Слідчий комітет РФ провів перевірку, але відмовився порушувати кримінальну справу, бо "не виявив фактів перевищення тюремниками посадових повноважень".

Виправна колонія в РФ. Фото: соцмережі.

Співробітники виправної колонії №1 в російському Ярославлі катували ув’язненого Євгена Макарова, передають Патріоти України.

Увага! Не рекомендовано для перегляду людям з нестійкою психікою! Відео, на якому зафіксовані фрагменти тортур, опублікувала "Новая газета". Інцидент стався в червні 2017 року.

На записі, який триває понад десять хвилин, співробітники колонії по черзі б'ють Макарова гумовими кийками і кулаками. Йому також кілька разів виливають на голову воду з відра. Запис було зроблено з портативного відеореєстратора, які зобов'язані носити співробітники колонії.

Слідчий комітет РФ провів перевірку, але відмовився порушувати кримінальну справу. Слідчий, який проводив перевірку, заявив, що в ході огляду місця події було вилучено відеозаписи з переносних відеореєстраторів. Однак, за результатами їх перегляду фактів перевищення посадових повноважень не виявили.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...