Хіти тижня. "Ты кто такая? На трассе недавно сос*ла? Расслабься, малыш! Я мастер спорта!": Поліція затримала в Запоріжжі нетверезого водія (відео)

Порушниця не дотрималась потрібної дистанції і в'їхала в автомобіль, що рухався попереду.

Поліція затримала чергового нетверезого водія. Ілюстрація: соцмережі.

Нетвереза жінка, яка влаштувала ДТП у Запоріжжі, почала скандалити та ображати патрульних. Проце повідомляють Патріоти України із посиланням на Цензор.НЕТ.

Порушниця не дотрималась потрібної дистанції і в'їхала в автомобіль, що рухався попереду. В ході спілкування з винуватицею ДТП, патрульні дійшли висновку, що жінка перебуває під впливом алкоголю.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...