Хіти тижня. "Ты с*ка! Еще попадешься одна, когда свидетелей не будет": Мережу обурив таксист у Києві, який погрожував пасажирці (відео)

​Водій обіцяв розправитися з дівчиною, коли вона висунула претензії про те, що він підібрав без дозволу п'яного попутника.

Ілюстрація:politeka.net

У Києві дівчина викликала таксі, водій якого без дозволу взяв п'яного попутника, а на претензії пасажирки з цього приводу погрожував їй розправою. Про це розповіли на сторінці "Київ Оперативний" в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Викликали таксі, водій не захотів заїжджати у двір через сніг, в результаті, прийшли до нього самі. Але не в цьому суть. Посередині нашого шляху він зупинився і взяв п'яного попутника. На слова "ми не згодні їхати з чужою людиною" , почав говорити з п'яним попутником про те, що нас погано виховали батьки і виростила вулиця", - розповіла киянка Надія.

"Ми зателефонували диспетчеру, ввічливо пояснили ситуацію, і диспетчер сказала оплатити пів суми від вартості проїзду. Якщо водій відмовиться - диспетчер викличе поліцію. У підсумку від водія була ненормативна лексика з погрозами, мовляв знайду, приб'ю і того гірше", - зазначила вона.

Коли дівчина дзвонила диспетчеру таксі, водій сказав їй: "Ти с * ка! Ти ще попадеш мені, одна, коли свідків не буде". "Вночі після цього мій чоловік з друзями викликали його під приводом "відвезіть в аеропорт, 500 грн". Він приїхав і вони поговорили. Він сказав:" Богом присягаюся, я нічого не робив ", - додала пасажир.

"Звичайно, якщо б перед цим чоловік побачив це відео, вони б не просто розмовляли. У будь-якому випадку, ця історія може статися з вашою сестрою, мамою, дружиною, дівчиною, донькою і це сумно. Бережіть себе і своїх коханих, можу сказати одне: в кожній службі не без виродка", - зазначила Надія.

Інцидент прокоментували користувачі мережі: "Водій таксі не мав права брати попутників, якщо не виконав замовлення. Молодці дівчата". "Через героя відео і Вови без прізвища здається, що всі таксисти п * дари. Це не так, є нормальні".

"Гівно має властивість спливати і бовтатися на поверхні". "Цікаво було б подивитися на розвиток подій, якби пасажирами були двоє чоловіків. Знаєте як би розвивалися події? А ніяк! Водій б просто не взяв попутника".

"Де відео, як він приїхав 500 грн заробити? Там напевно веселіше було". "Таксист козел і таке бидло є всюди". "Ніхто його не звільнить". "Жесть".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...