Хіти тижня. Таємнича могила дитини в парку Києва: Поліція з'ясувала, що сталося (фото)

Поліцейські розшукали матір померлої дитини і вона повідомила, що зберігала прах сина вдома, але потім розлучилася із батьком хлопчика, який мав свою думку із цього приводу.

На місці дивного поховання дитини. Фото: Інформатор.

У п'ятницю, 2 жовтня, в столичному парку Слави перехожі виявили свіжу могилу з прахом дитини. Поховання знайшли поруч з пам'ятником акторові Леоніду Бикову. На дивну гранітну плиту, на якій було видряпано Фоміних Макар Вадимович, звернула увагу киянка, яка прогулювалася по алеї. Вона і повідомила про знахідку в поліцію, передають Патріоти України.

Прибулі на місце поліцейські і криміналісти оглянули місцевість і викопали яму під гранітною плитою. Виявилося, що там знаходилася урна з прахом, на якій також було зазначено - Фоміних Макар. Перевіривши реєстр про смерть, правоохоронці знайшли дані про смерть хлопчика з таким ім'ям.

Поліцейські розшукали матір померлої дитини і вона повідомила, що зберігала прах сина вдома. Але так як вона розлучилася з чоловіком, підозрює, що він міг підмінити урну і перепоховати сина.

Жінка не спілкується з батьком дитини і не знає, як з ним зв'язатися. У зв'язку з цим правоохоронці почали вивчення відео з камер спостереження і вирішили розшукати чоловіка. У столичній поліції повідомили, що в цій ситуації поліція не бачить ознак кримінального злочину.

Джерело: Інформатор

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...