Хіти тижня. Так вмирає "військова еліта" Росії, або криваві дурні для пекла: ЗМІ повідомили про жахливі втрати ПВК "Вагнера"

Мрії навербованого "м'яса" про сите та заможне життя на пенсії не відповідають реаліям, котрі у Пригожина, звісно, приховують.

"Вагнерівців" ефектно ліквідували в Сирії. Фото: Рейтерс.

Як пише видання Republik, на даний момент залишилося трохи більше 50% військових найманців ПВК «Вагнер» в строю. Решта - вибули через важкі поранення або вбиті в Сирії і Україні, передають Патріоти України.

«Група Вагнера», найвідоміша в Росії приватна військова компанія, в лютому опинилася в центрі уваги через втрати, які вона понесла в зіткненні під сирійським містом Дейр-ез-зором. Найманці беруть участь в бойових діях на Близькому Сході вже два з половиною роки, а до того були помічені на південному сході України. Зараз, як з'ясував Republic, поговоривши з кількома вагнерівцями і офіцерами Міноборони і ФСБ, ПВК налічує понад 3600 осіб і обходиться в суму до 17,4 млрд рублів. Раніше повідомлялося, що загальна чисельність «Вагнера» була більше 7000 учасників.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...