Хіти тижня. "Такого не було ніколи", - найманець "Вагнера" розповів деталі смертельного удару США по тисячі "ихтамнетов" Путіна в Сирії (відео)

Ілюстрація: ЗМІ

В інтернеті з’явився аудіозапис інтерв'ю одного з російських найманців приватної військової компанії "Вагнер", який вижив після авіаударів силами США в Сирії 7 лютого. Запис опублікував соратник терориста Ігоря Стрєлкова (Гіркіна) Михайло Полинков, якому вдалося поговорити з бойовиком у госпіталі, повідомляють Патріоти України.

Раніше стало відомо про здійснений 7 лютого авіаудар коаліції в Сирії, жертвами якого стали близько 200 бійців армії союзників президента країни Башара Асада. За даними джерел, у Сирії загинули також російські найманці "Вагнера".

Як розповів найманець "Вагнера", перед тим як потрапити до Сирії, бійці укладають контракт із якоюсь фірмою "Європоліс" як "господарники, геодезисти, топографісти". "Відмовляємося від орденів, медалей, і їдемо в Сирійську Арабську Республіку "ознайомитися з політичною атмосферою", - розповів російський найманець.

Він також повідомив, що під авіаудар 7 лютого потрапили 3 загони загальною чисельністю до 800-900 осіб. Серед них була група найманців, які раніше воювали на Донбасі на стороні терористів "ЛДНР". "Танковий підрозділ був, тилові всілякі, артдивізіон, міномети...", – розповів найманець.

Боєць "Вагнера" також повідомив, що він із іншими найманцями форсували річку Євфрат за кілька днів до зіткнення з військами США, а на вечір 7 лютого біля них був "запланований штурм", який і завершився повним розгромом.

"Американці в будь-якому випадку знали, що там росіяни... Там тільки російська мова в ефірі була", – висловив переконання боєць, наголосивши, що "втрати в Сирії були кожного відрядження, але такого ще не було ніколи".

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...