Хіти тижня. "Это посольство. России. В Киеве": Відомий російський коментатор пояснив, чому любить Україну (фото)

​Росіянина вразило фото, зроблене біля посольства РФ в українській столиці, яке свідчить про реакцію українців на трагедію в Кемерово.

Олексій Андронов. Фото:Кореспондент

Російський спортивний журналіст та коментатор Олексій Андронов на своїй сторінці у Facebook зробив приголомшливий пост. Його допис стосувався українців, зазначають Патріоти України.

“Мне сегодня много писали по Украине. Зная мою любовь к ней. Требуя ответа. Вот вам ответ. Запомните его, когда в следующий раз будете отвечать на вопрос «негативно ли вы относитесь к Украине».

Это - посольcтво. России. В Киеве. Городе, который говорит російською (но имеет полное право говорить украïiнскою, какую бы хуету вам не объясняли с экрана).

Еще раз: это посольство. России. В Киеве.

Например, в Тбилиси никакого посольства у России нет...”, – написав Андронов.

До даного посту Олексій прикріпив фото, зроблене біля посольства РФ у Києві. На знімку зображені квіти та іграшки, які принесли українці у зв’язку з масштабною пожежею у Кемерово, під час якої загинуло 64 людини, більшість з яких діти.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом: Хто отримає прибавку відразу за кілька місяців

понеділок, 6 травень 2024, 9:05

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.