Хіти тижня. Торгівці наркотиками, злодії та гвалтівники: Розкрито цікаві дані про найманців Путіна з ПВК "Вагнера" (фото)

Найманці раніше були кадровими російськими військовослужбовцями, однак були звільнені за різними статтями.

"Вагнерівці" були злочинцями ще до Сирії. Ілюстрація: НВ.

Волонтери міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm зібрали відомості про російських найманців приватної військової компанії "Вагнера", які брали участь в окупації Криму, військових діях на Донбасі і в Сирії. Виявилося, що багато хто з них мають кримінальне минуле. Відповідні дані опубліковані на сайті InformNapalm, передають Патріоти України.

Зазначається, що найманці раніше були кадровими російськими військовослужбовцями. Однак були звільнені за різними статтями. "Вагнерівці" відбували терміни за дрібні крадіжки, розбої, побої, розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Однак були і більш серйозні злочини - виготовлення і збут наркотиків, багатомільйонні махінації, зґвалтування, викрадення і вбивства людей. Нижче наведені дані злочинців.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...