Хіти тижня. Це дуже важливо: Через воєнний стан у Генштабі звернулися із проханням до українців

Військові звертаються до громадян України із проханням не проводити фото, відеозйомку, онлайн-трансляцію та не публікувати у соціальних мережах певні відомості.

У Генштабі звернулися до українців із проханням. Фото: ukr-online.com.

Генеральний штаб ЗСУ звернувся до українців із проханням не проводити фото та відеозйомку, а також трансляції в мережі з інформацією про пересування військової техніки. Про це інформує прес-служба Генштабу ЗСУ, передають Патріоти України.

Так, військові звертаються до громадян України із проханням не проводити фото, відеозйомку, онлайн-трансляцію та не публікувати у соціальних мережах відомості, що розкривають:

1. Розташування військової техніки, озброєння, майна та особового складу.
2. Рух колон військової техніки та переміщення будь-яким способом особового складу.
3. Режимні військові об’єкти Міністерства оборони України та Збройних Сил України та несанкціоновано не проникати на їхню територію.
4. Завдання органів військового управління, військ щодо бойової готовності, оперативної підготовки та застосування сил.
5. Підготовку та проведення навчань: тренувань, маневрів, воєнних ігор.
6. Організацію, чисельність та дислокацію військ.

Окрім цього, у Генштабі нагадали, що в районі проведення навчань, над військовими частинами, об’єктами та полігонами всі помічені безпілотники збиватимуть, а громадян, які їх запустили притягнуть до відповідальності.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...