Хіти тижня. Це не жарт: Кримінолог пояснив суть закону про "згоду на секс"

У разі, якщо є побоювання шантажу із боку партнера, зовсім не зайве узяти письмову розписку.

Згода має бути однозначною і без примусу. Ілюстрація: соцмережі.

Якщо ви з якихось причин не впевнені в благонадійності свого партнера, то перед статевим актом краще взяти письмову розписку згоди на секс. Таку пораду дав професор кафедри кримінального та кримінально-процесуального права НаУКМА Микола Хавронюк, передають Патріоти України.

"Ми фактично імплементували Стамбульську конвенцію, хоча не ратифікували її. Є загальне розуміння, що саме так і повинно бути, тобто секс вимагає згоди. Коли людям кажуть, що на секс має бути згода, це більш чітке формулювання, ніж зараз, тому що зараз статті не охоплюють випадків згвалтування без фізичного насильства, погроз, але при цьому немає і справжньої згоди. Багато жартують, що потрібно тепер брати письмові розписки зі своїх партнерів. Так, якщо ви не впевнені у своєму партнерові, то беріть розписку", - підкреслив він.
Джерело: Апостроф

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...