Хіти тижня. Це в нього план такий? - Керівник слідства кривавої ДТП в Харкові затриманий за кермом в стані алкогольного сп'яніння

У п'ятницю, 3 листопада, в наркодиспансер був доставлений начальник відділу слідчого управління поліції по ДТП Микола Мовчан.

Мовчан курує справу про страшну аварію в Харкові за участю Зайцевої та Дронова, - повідомляє портал Харків LIVE на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Патрульними поліцейськими був зупинений начальник відділу по ДТП СУ ГУНП в Харківській області Мовчан Микола Іванович в підозрі, що він знаходиться в стані алкогольного сп'яніння," - сказано в повідомленні.

Відзначається, що Мовчан відмовився проходити тест на алкоголь на місці зупинки і поїхав з поліцейськими в наркодиспансер на вулиці Шевченка.

Пізніше з'ясувалося, що в крові Мовчана знаходилося 0.2 проміле. Це максимально дозволена норма наявності алкоголю в крові.

"Мовчан є начальником відділу, який розслідує страшне ДТП на Сумській за участю Зайцевої та Дронова. Начальники такого рівня повинні подавати приклад своїм підлеглим і взагалі не вживати алкоголю за кермом, адже вони охороняють закон. Радує тільки одне, патрульні поліцейські не бояться залучати до відповідальності великих начальників і для них усі рівні," - підсумував в повідомленні.


В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...