Хіти тижня. "Ти за Україну? Значить, нацист": На Запоріжжі жорстоко вбили студента, який образив патріота (фото)

4 липня близько 02:30 у Мелітополі на Запоріжжі по пр. Богдана Хмельницького, 54 сталася стрілянина, повідомляють Патріоти України.

У живіт був поранений 19-річний студент одного з місцевих вищих навчальних закладів. Від отриманих травм поранений помер у лікарні, повідомляє відділ комунікації поліції області. Підозрюваного вже затримали. Ним виявився 34-річний місцевий житель, який стріляв з переробленої зброї.

Суперечка між стрільцем і постраждалим нібито стався на політичну тему. Стрільця запитали, чи він за Україну. Він відповів ствердно, "Так, я за Україну". У відповідь почув, "Значить, ти нацист". Після цього чоловіка почали бити. Йому вдалося втекти, згодом він повернувся зі зброєю. Підозрюваному у вбивстві загрожує 15 років за ґратами.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...