Хіти тижня. У 2018 році влада готує сюрприз для українських водіїв

Наступного року керівництво сервісних центрів МВС планує впровадити ряд інновацій, покликаних значно спростити життя українським водіями.

Головний тренд - запуск online сервісу, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Серед планованих нововведень "Персональний кабінет водія" - спосіб комунікації, покликаний спростити отримання послуг, що надаються сервісними центрами. Багато послуг можна буде замовити і оплатити в online режимі.

Також в персональному кабінеті можна буде відстежувати інформацію по оплаченим або неоплаченим штрафам, відкритим категоріям, обмеженням на транспортні засоби та інші дані.

Доступною стане інформація з історії транспортних засобів. Користувачі зможуть дізнатися, скільки власників було у транспортного засобу, коли вони мінялися, які були ДТП і скільки виписано штрафів.

Крім того буде введена відеофіксація іспитів з водіння і впроваджена система online замовлення індивідуальних номерних знаків.

"Темп проведення реформи дуже інтенсивний і ми не збираємося його зменшувати. За час нашої роботи майже вся Україна відчула зручності та переваги нових сервісних центрів МВС", - говорить начальник головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...