Хіти тижня. У 2018 році влада готує сюрприз для українських водіїв

Наступного року керівництво сервісних центрів МВС планує впровадити ряд інновацій, покликаних значно спростити життя українським водіями.

Головний тренд - запуск online сервісу, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Серед планованих нововведень "Персональний кабінет водія" - спосіб комунікації, покликаний спростити отримання послуг, що надаються сервісними центрами. Багато послуг можна буде замовити і оплатити в online режимі.

Також в персональному кабінеті можна буде відстежувати інформацію по оплаченим або неоплаченим штрафам, відкритим категоріям, обмеженням на транспортні засоби та інші дані.

Доступною стане інформація з історії транспортних засобів. Користувачі зможуть дізнатися, скільки власників було у транспортного засобу, коли вони мінялися, які були ДТП і скільки виписано штрафів.

Крім того буде введена відеофіксація іспитів з водіння і впроваджена система online замовлення індивідуальних номерних знаків.

"Темп проведення реформи дуже інтенсивний і ми не збираємося його зменшувати. За час нашої роботи майже вся Україна відчула зручності та переваги нових сервісних центрів МВС", - говорить начальник головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...