Хіти тижня. У доньки українського прем'єра знайшли фірму в Лондоні

Прийомна донька прем’єр-міністра Юлія Гройсман у травні 2017 року зареєструвала у Лондоні власну фірму "2100 consultancy ltd".

Юлія Гройсман є директором і єдиним власником цієї фірми з уставним капіталом у розмірі 1 фунт стерлінгів. Фірма прописана на Stamford Square, 2, SW15 2BF, передають Патріоти України з посиланням на британський реєстр "Companies House".

Видом діяльності фірми вказано "Solicitors". Солісітер – це категорія адвокатів у Англії, які готують судові матеріали для баристерів – адвокатів вищого рангу.

Юлія Гройсман (Iuliia Groisman) з лютого 2017 року працює солісітором у компанії "Gvc Marketing (UK) Limited", яка займається букмекерським та ігровим бізнесом.

Юлія Гройсман 1991 року народження є донькою дружини Гройсмана, вона вчилась у Лондонському університеті на юридичному факультеті.

Опублікував: Олег Устименко

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...