Хіти тижня. У Харкові продавщиця кіоску метнула ножем у купувальницю, котра повернула їй з решти переплачені гроші (відео)

Правоохоронці прибули на місце конфлікту, але жодних заходів не вжили.

Фото: Скрін відео

У Харкові розгорівся неабиякий конфлікт через решту в м'ясному кіоску. Про це повідомили очевидці, передають Патріоти України.

За словами харків'ян, в магазині на Новій Баварії продавщиця неправильно дала решту. Але обрахувалася вона на користь жінки-покупця, і та вирішила повернути гроші. Через це продавщиця запідозрила жінку в шахрайстві, нагрубіянила і кинула в неї ніж.

"Ніж - моя робоча зброя", - говорить продавщиця на відео, яке опублікували свідки події в Facebook. За їх словами, конфлікт міг статися через циганську зовнішність купувальниці, через що продавщиця і запідозрила її в махінаціях. Поліція приїхала на місце події, але нічого не робила.

Джерело: vgorode.ua

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...