Хіти тижня. У Лондоні раптово померла всесвітньо відома рок-співачка (відео)

Вокалістка ірландської рок-групи The Cranberries Долорес О'Ріордан померла у віці 46 років. Причину смерті наразі не розголошують.

Долорес О'Ріордан

Як повідомив її представник, рок-зірка Долорес О'Ріордан раптово померла в готелі у Лондоні, передають Патріоти України з посиланням на Independent.

"Їй було 46 років. Фронтменка з ірландським гуртом The Cranberries перебувала у Лондоні на короткий сеанс запису", – повідомив агент співачки. Відомо, що члени сім'ї Долорес О'Ріордан наразі зажадали конфіденційності щодо смерті співачки.

Останній твіт О'Ріордан був опублікований 4 січня. Це фото співачки з її котом і підпис: "До побачення, Джо. Ми в Ірландію".

Ірландська співачка Долорес О'Ріордан здобула славу у 1990-х роках у складі гурту The Cranberries. Гурт випустив 6 альбомів, 1 збірник найкращих пісень та різні збірники, сингли, спеціальні видання. Серед найвідоміших пісень гурту – "Zombie", "Linger", "Animal Instinct", "Dreams", "Ode To My Family".

Долорес О'Ріордан виступала з The Cranberries до 2003 року, потім зайнялася сольною кар'єрою і записала два сольних альбоми. У 2009 році учасники The Cranberries возз'єдналися. З квітня 2014-го року Долорес також працювала з гуртом D.A.R.K.

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...