Хіти тижня. "У мене є польське коріння" - Український футболіст вирішив відмовитися від громадянства

За словами спортсмена, його бабуся народилася в Польщі, і він вже знайшов для підтвердження цього факту всі необхідні документи.

Тарас Романчук. Фото:Футбол 24Півзахисник польської "Ягеллонії" Тарас Романчук прийняв рішення відмовитися від громадянства України. Про це він розповів в інтерв'ю виданню Sportowe Fakty, зазначають Патріоти України.

Футболіст заявив, що змінить паспорт по закінченню сезону. "Дуже радий отримати громадянство Польщі, цього варто було чекати. Коли я перейшов у "Ягеллонію" в 2014 році, то говорив з віце-президентом клубу. Сказав йому, що у мене є польське коріння, оскільки моя бабуся народилася в Польщі.

Ми знайшли всі документи, що підтверджують її походження, і рік тому я направив запит на отримання польського громадянства. я можу мати тільки одне громадянство в Україні. Верну свій паспорт, швидше за все, в травні, після закінчення сезону", - сказав Романчук.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...