Хіти тижня. У мережі показали фото морпіхів, розстріляних товаришами по службі біля Широкиного

​Родичам убитого морпіха не повідомили подробиці його загибелі.

Фото:соцмережі

У ЗМІ з'явилися фото морпіхів, які були розстріляні товаришами по службі в районі Широкиного під Маріуполем. Про це повідомляє Обозреватель, зазначають Патріоти України.

За даними видання, одним із загиблих бійців 36-ї бригади морської піхоти МС ЗС України був 31-річний Валерій Литвиненко з Лохвицького району Полтавської області. Відомо, що у нього залишилася дитина.

Родичам загиблого повідомили, що Валерія застрелили вночі, інших подробиць вони не знають. На його сторінці «ВКонтакте» багато фотографій з товаришами по службі.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...