Хіти тижня. У поліції оприлюднили фото вдови та доньки вбитого в Сумах чиновника, які втекли до РФ

Невтішна вдова і колишній водій, який втік разом з ними, попросили в Росії політичного притулку.

Ганна Жук. Фото:Главком

У поліції опублікували фото вдови та доньки вбитого чиновника Сумської міськради Анатолія Жука, а також фото їхнього водія. Знімок з'явився на сторінці Facebook Національної поліції України, передають Патріоти України.

Раніше заступник голови Нацполіціі України В'ячеслав Аброськін написав, що вдова і донька загиблого Жука зараз перебувають в Росії. Разом з ними із країни втік їхній водій.

Всі троє були затримані російськими прикордонниками при незаконному перетині кордону в районі Єлизаветівки Глушківського району Курської області.

"Незрозуміло за яких обставин, але невтішна вдова і колишній водій попросили в РФ політичного притулку", - пише Аброськін.

Також правоохоронець нагадав, що дружина загиблого, яка в момент вбивства перебувала разом з ним, відмовлялася співпрацювати з поліцією. Причиною відмови вона називала стан здоров'я.

У ДТП в Варшаві загинули двоє українців

субота, 4 травень 2024, 19:28

У Варшаві в ДТП загинули «найімовірніше» двоє українців та білорус. Про це повідомило агентство PAP у суботу, 4 травня, з посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну, передають Патріоти України. У повідомленні йдеться, що аварія с...

Знайшов поблизу одного з селищ області: Військовий ТрО передав херсонському музею старовинний артефакт (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:00

Український військовий Сил територіальної оборони знайшов у одному з селищ Херсонщини старовинний гарман: він передав артефакт музею. Про це повідомив Херсонський обласний краєзнавчий музей, передають Патріоти України. Як розповіли у музеї, солдат ТрО ...