Хіти тижня. У Росії офіціантка влаштувала істерику через купюру, якої раніше не бачила (відео)

У Мережі з'явилося відео, на якому офіціантка одного з кафе в селищі Новобурейський в Амурській області (Росія) істерично відреагувала на нову купюру номіналом в 2 тисячі рублів, якою з нею хотіли розплатитися.

Виявилося, що жінка жодного разу не бачила її і навіть не підозрювала про її існування, тому категорично відмовлялася приймати гроші. Офіціантка навіть почала кричати на клієнта, вимагаючи від нього «нормальних грошей», передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

«Я их первый раз вижу. Я такие брать не буду. Мне такие деньги не дают. Понимаете? Мне нормальные деньги дают! Я не знаю, поддельные они или нет. Где я буду их проверять? Мне даже зарплату не выдают такими деньгами!» - кричить співробітниця кафе.

Втім, клієнт давати «нормальні гроші» відмовився. Він став вимагати від офіціантки пояснити йому, чому вона не хоче приймати купюру, в письмовому вигляді, також він запропонував викликати поліцію.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...