Хіти тижня. У Росію прийшов апокаліпсис: Ціле місто пішло під воду (відео)

Повінь уже називають рекордною - рівень води піднявся більше, ніж на 4 метри!

Повінь у Читі. Фото: скріншот з відео.

У Росії пішло під воду місто Чита, населення якого становить близько 300 тисяч осіб, передають Патріоти України.

"Повінь уже називають рекордною - рівень води піднявся більше, ніж на 4 метри! Люди пересуваються вулицями на човнах, затоплені перші поверхи будівель. І за прогнозами буде тільки гірше", - передає НТВ.

Циклон у Забайкальський край прийшов 8 липня, тоді ж було оголошено надзвичайну ситуацію. За даними видання "Чіта.ру", у перший день паводку підтопило сотні будинків, деякі споруди знесло. У зону евакуації потрапили дві тисячі жителів.

Спостерігалися також перебої у роботі залізничного транспорту, деякі автомобільні дороги відрізані й затоплені. Кілька мостів у регіоні було зруйновано. У найближчі дні в регіоні очікуються шторм і погіршення ситуації.




Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...