Хіти тижня. У Росію прийшов апокаліпсис: Ціле місто пішло під воду (відео)

Повінь уже називають рекордною - рівень води піднявся більше, ніж на 4 метри!

Повінь у Читі. Фото: скріншот з відео.

У Росії пішло під воду місто Чита, населення якого становить близько 300 тисяч осіб, передають Патріоти України.

"Повінь уже називають рекордною - рівень води піднявся більше, ніж на 4 метри! Люди пересуваються вулицями на човнах, затоплені перші поверхи будівель. І за прогнозами буде тільки гірше", - передає НТВ.

Циклон у Забайкальський край прийшов 8 липня, тоді ж було оголошено надзвичайну ситуацію. За даними видання "Чіта.ру", у перший день паводку підтопило сотні будинків, деякі споруди знесло. У зону евакуації потрапили дві тисячі жителів.

Спостерігалися також перебої у роботі залізничного транспорту, деякі автомобільні дороги відрізані й затоплені. Кілька мостів у регіоні було зруйновано. У найближчі дні в регіоні очікуються шторм і погіршення ситуації.




Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...