В Європі розповіли, як росіянки поставили під загрозу Сибір

Якщо Російська Федерація розпадеться, то Китай може приєднати до себе Сибір і Забайкалля, які належали йому 200 років тому.

Росіянкам більше подобаються китайські чоловіки. Фото: соцмережі.

Російський регіон Далекий Схід, який межує з КНР, вже стає китайським природним чином. Таку думку в інтерв'ю висловив екс-спікер литовського Сейму Вітаутас Ландсбергіс. Після розпаду Радянського Союзу, у нього були повноваження лідера країни, передають Патріоти України.

«Російські жінки воліють китайських чоловіків, які їх не б'ють, не пропивають, а приносять гроші додому, дітям. Це нормальне життя. У російських чоловіків якось не виходить так жити. Поки є ще час, нехай вони подивляться на себе і задумаються, до чого веде їх сьогоднішня культура, з якої зникли такі поняття, як гідність, любов, співчуття. А то у них світ такий, що кожен топче іншого», - розповів Ландсбергіс.
На його думку, якщо Російська Федерація розпадеться, то Китай може приєднати до себе Сибір і Забайкалля, які належали йому 200 років тому. «Росія йде до свого третього колапсу, а Китай тим часом буде вичікувати свого часу, щоб забрати назад Сибір. Голова Мао дуже чітко ще 50 років тому з цього приводу відповів англійської журналісту на запитання «чи претендує Китай на Забайкаллі і Сибір». Він сказав, що ці землі ще 200 років тому платили данину китайському імператору. Почекаємо, і все повернеться на свої місця», - вважає Ландсбергіс.
Джерело: Обозреватель

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...