Хіти тижня. "У самоволку п'яна поїхала", - Москаль розповів, як Савченко потрапила у полон (відео)

За словами голови Закарпатської ОДА, з вини Савченко в той день, коли вона потрапила у полон, загинули 15 бійців АТО, яких вона взяла з собою.

Надія Савченко в полоні у терористів "ЛНР". Ілюстрація:zik.ua

Позафракційний нардеп Надія Савченко в 2014 році потрапила в полон до терористів "ЛНР", в результаті чого була вивезена на територію Росії, тому що "в самоволку" п'яна поїхала "мочити сепарів". Про це в інтерв'ю Українські правді розповів колишній глава Луганської ВЦА, а нині голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль, передають Патріоти України.

За його словами, з вини Савченко в той день загинули 15 бійців АТО, яких вона взяла з собою. Він також підкреслив, що "добровольцем" Савченко складно назвати, вона скоріше є дезертиром, оскільки на той момент була кадровим військовослужбовцям ЗСУ, але самовільно залишила свою частину.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...