Хіти тижня. У зірки радянського кіно діагностували рак

Спочатку актор пройде курс хіміотерапії, а потім на зірку чекає операція.

Микола Караченцов

У зірки радянськогго кіно Миколи Караченцова діагностували рак легені. Про це журналістам розповіла дружина актора Людмила Поргіна, передають Патріоти України.

"Лікарі сказали, що у Колі рак одної легені. Спочатку пройдемо хіміотерапію, заблокуємо всю цю справу, а потім вже оперувати будемо", - поділилася Поргіна.

Також дружина Караченцова висловила сподівання, що гроші на лікування легенди радянського кіно їй допоможуть зібрати "добрі люди".

"Ще не знаю, яка нам сума знадобиться. Сиджу, чекаю, що лікарі скажуть. Світ не без добрих людей. Я впевнена, що багато відгукнеться, тим більше що зараз багато фондів. Фонд Микити Михалкова нам завжди дуже допомагав. Не думаю, що нас кинуть на самоті "на полі бою", - сказала Поргіна.

Також жінка зауважила, що Микола Петрович налаштований боротися з хворобою. "Каже: "Боротимуся. Я вже звик за 12 років до випробувань долі. Невже ми зараз опустимо руки? Не здамося!" - розповіла Поргіна.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...